Koko vuoden auki oleva baari Pyhätunturin kupeessa
Tervetuloa viihtymään!

Pyhän Sportbarissa vietät hyvän hetken, nautit kylmän tai kuuman juoman, seuraat huippu-urheilua tv:stä, kuuntelet hyvää musaa tai bändejä, pelaat biljardia tai heität dartsia ja laulat karaokea viihtyen mukavassa seurassa.

Karaoke

Esitykset

Illanvietto

Ajankohtaista

  • Pyhä Unplugged Sportissa

    Kesän Unplugged näkyy ja tuntuu Sportissa, myös maistuu sillä ruokatarjoilu pelaa joka päivä valomerkkiin saakka.  Keskiviikkona 1.8 otetaan varaslähtö kun ALHON KETALEET stagella klo 22 lähtien musisoivat tunnettuja suomalaisia ja ulkomaisia kappaleita, vapaa pääsy etkojen etkoihin.     Torstaina 2.8 kello 16 UP avauskonsertti: JAAKKO LAITINEN JA VÄÄRÄ RAHA. Vapaa pääsy ja Aittakurun bussi pysähtyy tapahtuman jälkeen Sportin edessä TORSTAINA 2.8 kello 22.30 EDU KETTUNEN DUO, liput ovelta tai ennakkoon Sportista 12 €  PERJANTAINA 3.8  Sportin lavalla TROKARISTIRETKI, Oululainen Trokaristiretki on fuusio-iskelmää ja vallatonta meininkiä. Juuret 20-30- lukujen tanssimusiikissa, latva haaroittunut lukemattomiksi musiikkityyleiksi. Liput 10€ Sportista LAUANTAI 4.8 Sportbarissa lauletaan KARAOKEA, aloitetaan kello 22 ja jatketaan aamutunneille, tervetuloa viihtymään!  
  • Kesää 2018 Sportissa

    Avoinna joka päivä kello 17 alkaen - suljetaan puoliltaöin jollei porukkaa ole, jos on niin jatketaan siitä etiäppäin, perjantai ja lauantai aina ainakin 02   Karaokea soitellaan ainakin viikonloppuisin ja tarvittaessa muutenkin, vaan ei ihan privaatisti   Urheiluja katsellaan TV:stä, jalkapalloa ja Formuloita ainakin näin kesällä   Keittiöstä herkulliset hampurilaiset, erilaiset koriruoat ja pitsatkin aina sulkemisaikaan saakka voi syödä baarilla tai viedä mukanaan   TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!